Az üzlethelyiség bemutatása

Az üzlet neve: Zweirad motorbolt Suzuki márkakereskedés és márkaszerviz
Címe: 3300 Eger, Kisasszony út 34.

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől-Péntekig: 9.00-13.00 és 14.00-16.30
Szombat:     ZÁRVA

Telefon: (36) 312-457

 

 

A Zweirad Suzuki motorbolt tulajdonosa, Kovács Gábor testvérével, Judittal 1992 óta működteti szaküzletét. Jelenleg a Kisasszony út 34. szám alatti szalonban várják a motorozás szerelmeseit.

Az üzlet 1998-tól forgalmaz Suzuki motorkerékpárokat, Heves megyében ez az egyetlen hivatalos márkakereskedés és márkaszerviz.
Az itt vásárlók több szempontból is jól járnak: a Magyar Suzuki ZRt. jó hátteret biztosít mind az alkatrészellátás, mind a szervizhálózat terén. 
A Suzuki motorkerékpárok minden típusa beszerezhető. 
A Suzuki gyár termékpalettáján a legszélesebb kínálatot a nagymotor adja, de minden típushoz minden alkatrész az utolsó csavarig beszerezhető itt.

Az üzlet munkatársai teljeskörű- és garanciális szervizelést vállalnak és akár extrém kívánságokat is teljesítenek. Foglalkoznak sport-, illetve versenymotorok építésével, teljeskörű biztosítás- és hitelügyintézéssel.

Az üzlet forgalmaz motoros felszereléseket, kiegészítő kellékeket, extra tartozékokat, szuveníreket, kopó alkatrészeket (ruházat, bukósisak, csizma, kesztyű, kipufogódob és -rendszer, motorolaj, gyújtógyertya, olajszűrő, stb.)