Castrol kiegészítők

  • Chain Cleaner

Lánctisztító spray
Kitûnõ tisztító és zsírtalanító képességû spray az O- vagy X-gyûrûs, ill. hagyományos motorkerékpár láncokhoz.
    

  • Special Bike Cleaner

Univerzális tisztítóanyag
A Special Bike Cleaner a motorkerékpárok üzemi körülményeihez speciálisan kifejlesztett tisztító koncentrátum, amely alkalmas általános, olaj- és zsírtartalmú szennyeződések gyors és hatásos eltávolítására.
    

  • Bike Polish

Tisztító és polírozó anyag
A Castrol Bike Polish nagyhatású, a fényezett, krómozott és a műanyag felületeken egyaránt használható tisztító és polírozó készítmény.
    

  • Foam Air Filter Spray

A Castrol Foam Air Filter Spray elsősorban a közúti motorkerékpárok, részben az off-road motorkerépkpárok légszűrőinek karbantartásához alkalmazható speciális termék. Kétés négyütemű motorkerépkárok fémhálós és szivacsbetétes szűrőihez alkalmazható, papírbetétes szűrőkhöz nem alkalmazható.
    

  • Outboard 2T

Ásványi bázisú, biolebontható, elsősorban a vízhűtésű kétütemű vízimotorok követelményeinek megfelelő, magas teljesítményszintű motorolaj. Az egyedi összetételű alapolaj keverék és a speciális adalékcsomag együttesen rendkívül széles körben alkalmazható motorolajat eredményez, amely többek között megfelel a vezető japán gyártók által támasztott követelménynek is.
    

  • Fork Oil 2,5 W

Elsõsorban a motorkerékpárok teleszkópvillájához alkalmazható lengéscsillapító folyadék. Lágyabb rugózást eredményez. A két különbözõ viszkozitású Fork Oil tetszés szerinti arányban keverhetõ, így beállítható a kívánt mértékû csillapítás.
    

  • Fork Oil 10 W

Elsõsorban a motorkerékpárok teleszkópvillájához alkalmazható, keményebb rugózást eredményezõ lengéscsillapító folyadék. A két különbözõ viszkozitású Fork Oil tetszés szerinti arányban keverhetõ, így beállítható a kívánt mértékû csillapítás.
    

  • Chain Spray O-R

Elsősorban motorkerékpárok számára kifejlesztett, teljesen szintetikus fehér lánckenő spray propán/bután hajtógázzal. Hosszú távon védelmet nyújt a korrózió ellen. Tökéletes kenést biztosít, így jelentősen megnöveli a lánc élettartamát.